EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Општ синџир за транспорт

Табела за кршење товар

 

Код, димензија и својства (одделение Б)


Големина dxp (мм)

 

Ширина (мм)

 

Радиус на кривата mm

 

Тест оптоварување (KN)

 

Издолжување при тест оптоварување макс. %

 

Breaking Load    min.      KN

 

Вкупно издолжување при фрактура мин. %

 

Тежина

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

10x40

12

34

15

85

1.4

110

12

1.9

14x50

17

48

22

150

1.4

190

12

4.0

18x64

21

60

28

260

1.4

320

12

6.6

19x64.5

22

63

28.5

290

1.4

360

12

7.8

22x86

26

74

34

380

1.4

480

12

9.5

24x86

28

79

37

460

1.4

570

12

11.6

24x87.5

28

79

37

460

1.4

570

12

11.5

26x92

30

86

40

540

1.4

670

12

13.7

30x108

34

98

46

710

1.4

890

12

18

 

Код, димензија и својства (одделение C)

 

Големина dxp (мм)

Ширина (мм)

Радиус на кривата mm

Тест оптоварување (KN)

Издолжување при тест оптоварување макс. %

Breaking Load    min.      KN

Вкупно издолжување при фрактура мин. %

Тежина

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

10x40

12

34

15

100

1.6

130

12

1.9

14x50

17

48

22

200

1.6

250

12

4.0

18x64

21

60

28

330

1.6

410

12

6.6

19x64.5

22

63

28.5

360

1.6

450

12

7.8

22x86

26

74

34

490

1.6

610

12

9.5

24x86

28

79

37

580

1.6

720

12

11.6

24x87.5

28

79

37

580

1.6

720

12

11.5

26x92

30

86

40

680

1.6

850

12

13.7

30x108

34

98

46

900

1.6

1130

12

18

Контактирајте не