EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Попречен водонепропусен композитен кабел

4-electrical and 6-optical Transverse Watertight Composite Cable Spec.

1. Дијаграм на структурата

Попречен водонепропусен композитен кабел

2. Type: RTFK-6 6×1.3+4B1.3


3. Дизајн на кабел

1. Кабел за напојување
1.1 Conductor: use stranded copper wire7×0.48.
1.2 Insulation: special high temperature resistant material, heat resistance≥125℃ nominal outer diameter :3.1mm.

2. Optical unit (4-core) optical fiber: single-module G652, 4-core, steel tube 1.5mm+Sheathnominal outer diameter 3.1mm.
Cabling: refer to the figure, wrapping aluminum plastic composite belt, nominal outer diameter :9.5mm.

3. Inner sheath: polyurethane, nominal thickness: 1.2mm, nominal outer diameter :11.9mm.

4. Reinforced layer: reinforce by aramid knitted, nominal outer diameter: 13.1mm.

5. Outer sheath: foam TPE, nominal outer diameter :22.5mm.

 

• Main applications

Овој кабел се користи за напојување и пренос на сигнал на подводна опрема во океанот.

 

• Working condition
1. Работна температура на околината: -20 ℃ ~ + 70;
2. Минималниот дозволен радиус на свиткување за инсталација е 10 пати поголем од надворешниот дијаметар на кабелот;

 

• Technical performance

Електрични перформанси

работен напон

AC3000V

Conductor DC resistance (signle-wire) (Ω/km)(+20℃)

≤15

Insulation resistance (MΩ·km) (DC500V)

≥500

Insulation electrical strength between wires (DC 9000V, 2min)

Без дефект

 

Перформанси на оптичката единица

Optical attenuation (dB/km)

≤0.50@1310nm

 

Механички, физички и еколошки перформанси

1

Breaking force: ≥40kN

2

Density: ≤ 0.994g/cm3 calculated value

Табела за кршење товар

Попречен водонепропусен композитен кабел

 

Попречен водонепропусен композитен кабел

Контактирајте не