EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

ИСПИТУВАЕ НА ВИДОВИ НА САД ФАЛИГИРАНИ КЛИПОВИ ЗА СПИСТУВАЕ ПО ТИП

За важни или критични апликации и ако треба да се користат при подигнување или суспендирање на надземни, секогаш користете клип со стандарден пад фалсификуван тип и паѓајте фалсификувани клипови од типот на фалсификат. Никогаш не користете податлив клип од типот на железо за овие апликации.
Во клипови од типот на тупаница, парчињата на седлото се поцинкувани со топло натопување, а завртките и навртките се електро-галванизирани (позлатени со цинк).

Табела за кршење товар

КОРИСТИ ЗА СЛИКАЕ ЗА ФАЛИШТЕ СО УПОТРЕБА НА УСТИП
Федерална спецификација FF-C-450 тип III. Класа I

 

Производ

Код

Големина на јаже

(во)

Димензии (мм)

A

B

C

D

E

CH06E01

3 / 16-1 / 4

6.35

31.75

37.3

9.65

32.5

CH06E02

5 / 16

7.87

34.04

39.69

9.65

37.34

CH06E03

3 / 8

9.65

40.39

47.63

11.18

45.97

CH06E04

7 / 16

12.7

47.75

55.56

12.7

55.6

CH06E05

1 / 2

12.7

47.75

55.56

12.7

55.6

CH06E06

9 / 16

16

57.9

66.68

16

68.33

CH06E07

5 / 8

16

57.9

66.68

16

68.33

CH06E08

3 / 4

19.05

68.33

77.79

19.05

74.68

CH06E09

7 / 8

22.35

75.44

79.38

19.05

84.07

CH06E10

1

25.4

78.23

89.69

19.05

94.5

CH06E11

1 1 / 8

28.7

87.38

99.22

22.35

106.17

CH06E12

1 1 / 4

31.75

90.42

102.3

22.35

107.95

CH06E13

1 3 / 8

38.1

104.9

118.27

25.4

141.22

CH06E14

1 1 / 2

38.1

104.9

118.27

25.4

141.22

Контактирајте не