EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

ВИД НА САД ПЛАНИВНИ ИВОРНИ КЛИПОВИ

Компонентите на клиповите за јажиња се седлото, завртката и навртките.

Седлата на податливи железни клипови се изработени од одделение челик со посиромашни квалитети на цврстина и се фрла во форма и затоа има грануларна микроструктура и не е линеарна. Ова значи дека фрленото подвижно седло може да попушти под поголеми оптоварувања и да предизвика пробивање на жичаното јаже или кабелот и потенцијално откажување. Општо, фалсификувањето е посилно од кастингот.

Табела за кршење товар

СЛИК 1001-G ИСПЛАТНИ КЛИПОВИ ЗА IPSИЦЕ
FF-C-450 ТИП 1 КЛАС 2

Производ

Код

големина

in

A

B

C

D

E

F

G

WT / 100 парчиња

Kg

CH06F01

1 / 8

22

10.8

14

5

11

14

20

1.54

CH06F02

3 / 16

26

13

15

6

14.5

16.5

24

2.5

CH06F03

1 / 4

32

15

18.5

8

17

20

31.5

5.3

CH06F04

5 / 16

35

16

20

8

18.3

22

34

5.9

CH06F05

3 / 8

40.5

22

22

10

22.5

27

41.85

11

CH06F06

1 / 2

49

23.3

26

12

27

35

53.9

18.5

CH06F07

5 / 8

57.5

28

28.5

14

33

40

59.25

28

CH06F08

3 / 4

61

34

32

14

34.5

42

68.5

35

CH06F09

7 / 8

71

38

37

16

41

46

78

53

CH06F10

1

77.5

43

42

16

45.5

55

87.55

66.6

Контактирајте не