EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Кабел за регулатор на прозорци

изградба

Дијаметар (мм)

Мин. Прекин товар (кг)

Приближно Тежина (КГ / 100м)

 Кабел за регулатор на прозорци

1.5

180

0.95

1.8

260

1.34

2

310

1.65

 

 

изградба

Дијаметар (мм)

Мин. Прекин товар (кг)

Приближно Тежина (КГ / 100м)

 Кабел за регулатор на прозорци

1.5

200

0.95

1.8

280

1.34

2

350

1.65

 

Табела за кршење товар
Контактирајте не