EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Рачни алатки и електрични алати

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Chonghong Industries Ltd. специјализирале во снабдување на повеќежично галванизиран жичен челичен јаже од 1989 година. Имаме залихи од 0.5 mm до 64 mm во различни конструкции, вклучувајќи 1X19, 7X7, 6X19, 7X19, 6X36, 8X19, 8X36, 19X7 и 35X7 со двете јадра на влакна и челични јадра. Покрај овие конвенционални јажиња од челични жици, можеме да понудиме и специјални жичани јажиња од високо квалитетни производители.


Повеќето жичани жици работат во услови на кои се бараат многу и мора да се спротивстават на кршење, замор на виткање и абење. Признаваме дека е од витално значење сите наши жичани јажиња да треба да ги извршуваат на највисоки нивоа за да го максимизираат работниот век и да ја зголемат продуктивноста за крајниот корисник. Со нашето техничко искуство, работевме напорно со нашите партнери за да осигуриме дека целиот материјал е произведен според најдобрите стандарди во индустријата за јаже од челични жици.


Секое јаже од челична жица може да се испорача целосно собрано во комплет со крајни терминали како што се напрсток на очи, завртени делови и клинови приклучоци, како и многу други решенија. Овие склопови на кабли се произведени дома од нашиот инженерски тим, согласно вашите спецификации.


Целиот материјал е сертифициран и има целосна следливост во согласност со нашите постапки ISO9001.

Почетна Претходно 1 2 Следнаминатата - Вкупно 22 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 2 20 по страница