EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

Loker hawa

Chong Hong Merk Ngonci Bedana Ti Cina

We produce both Air Locker and E-locker for  Suzuki/ Toyota/ Land Rover/ Nissan and Other 4x4 off-road vehicles, China Manufacture ,ODM/OEM accept

Pabrik urang dumasarkeun di propinsi Zhe Jiang, Cina. Kami ahli kana loker hawa, loker listrik, kompresor, ogé pakétna.

Biasana, pikeun modél populér atanapi jumlah sakedik, urang tiasa ngintun dina dinten anu sami atanapi dinten énjingna ti pabrik saatos mastikeun konpormasi urutan sareng kéngingkeun pamayaran. Pikeun modél sanés atanapi jumlah ageung, mangga dihubungi, sareng mastikeun ku kami. Hatur nuhun.

Loker hawa

Ngarobih Méja Méja

Loker hawa

Loker hawa

Loker hawa

Loker hawa

Loker hawa

Loker hawa

Loker hawa

 

Loker hawa

 

Loker hawa

Taros Kami