EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

BRUCE Jangkar


1) Type:Bruce  anchor ( claw anchor).
2) Bahan: Baja stainless 304/316, baja Karbon
3) permukaan finish: eunteung atanapi galvanis
4)Customer design: our experienced engineer team can developed the products and  manufacture in accordance with samples, drawings or only ideas

Rincian Packing: 1. dibungkus ku kantong / karton nganggo palét atanapi kotak kai
2..salah palet tiasa nampi barang 1-1.2t
3.salah 20 ft wadah tiasa nampi ngeunaan 22t barang.
Syarat khusus dina bungkus tiasa dicumponan.
Kiriman jéntré:
Jangkar Cleat 7-35day numutkeun jumlah anu béda

Ngarobih Méja Méja

barang

code

SIZE

KG

A

MM

B

MM

C

MM

D

MM

CH10D01

5.0

240

469

315

10.8

CH10D02

7.5

273

531

361

11.0

CH10D03

10.0

292

583

385

12.0

CH10D04

15.0

342

655

433

13.4

CH10D05

20.0

372

701

485

18.6

Taros Kami