EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kabel pikeun sistem bubuk angin

Tempat Asal

Cina

brand Ngaran

CHONGHONG

Ngaran Produk

Tali kawat pikeun sistem kakuatan angin

boga sipat husus

ajen

spésifikasi

8.4 5xK19S SFC 1960

nu ngeunaan jeung susunan

5 untaian dikompréskeun x 19 kabel dina Seale

Pangwangunan numutkeun

EN 12385-4: 2002 + A1: 2008

material

Kawat baja karbon

Diaméter nominal (d)

8.4 mm

Diukur diaméterna

8.0-8.4 mm

Beurat / méter

0.270 kg/m ± 2%

Panjang (L-numutkeun katerangan barang)

L±1%

Perlakuan permukaan numutkeun

EN 12385-2: Kelas B

Jenis Inti

Serat sintétik SFC

Kelas tali

1960 N / mm2

Kakuatan tarik minimum

1770 N / mm2

Beban pegatna minimum

Kapasitas beban kerekan: 500kg

55 kN

Kapasitas beban kerekan: 600kg

59.2 kN

Lubricated numutkeun

ISO 4346

neundeun

sZ iklas-biasa lay

Tali tali Annealed

nuhun

Tali tungtung tali Annealed (1 xd)

0.8-0.4mm

Nyirian tali kawat

Bule

Déklarasi EC ngeunaan kasaluyuan

nuhun

Sértipikat kualitas

nuhun

Serial no.

Leres (dina ferrule)

Lalawanan Uji Semprot Uyah numutkeun

ISO 9227:2006>240 h(without red corrosion)

aplikasi

Sistem Tenaga Angin

Karakteristik Ferrule

ajen

Turn-back eye with thimble & ferrrule secured system according to

EN 13411 - 3: 2004 + A1: 2008

Jinis ferrule

Ketik A Silindris, ukuran 8

bahan Ferrule

EN-AW 5051 A

Ferrule: External pressed diameter (Φd1)

16-16.4 mm

Ferrule: Panjang (l1)

36-40mm

Ferrule: Panjang (l2)

8-12mm

Buntut tali Annealed

NO

Buntut tali tungtung (T)

Motong mékanis

1-4mm

Motong termal

Maksimum: 16mm
Minimum: Teu warna anil dina jero ferrule

Karakteristik Thimble

ajen

Diménsi Thimble

C

35mm

L

53mm

A

10mm

Matéri Thimble

waja

Lalawanan Uji Semprot Uyah numutkeun

ISO 9227:2006>480 h
(tanpa korosi beureum)

Pakét: dibungkus dina gulungan plastik atanapi gulungan kai, teras pasang kana palét atanapi dina kotak kai, atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan

Kami tiasa nyayogikeun tali kawat waja tina seueur spésipikasi kalayan rupa-rupa permukaan pikeun minuhan kabutuhan konsumén.

Ngarobih Méja Méja

Kabel pikeun sistem bubuk angin

Kabel pikeun sistem bubuk angin

Taros Kami