EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

110cc-125cc Motor Moped

mesin

Mesin Mesin

125cc, 1-Silinder, 4-Stroke, didinginkan ku hawa

Bore x Stroke

70 * 62.2

Rasio komprési

9.0: 1

Cucu sareng busi

CDI

Daya Maksimum Kw / (r / mnt)

6.2KW / 7500rpm

Torsi maksimum N · m / (r / mnt)

9.6N.m / 4500rpm

Konsumsi BBM minimum (g / kw · h)

≤2.1

Métode ngamimitian

Listrik / Kick

ukuran

75km / h

 

Chassis

hal nu gumantung

biasa

Marake (Hareup / Belakang)

Disc / Drum

Ban (payun / tukang)

2.50-17 / 2.75-17

Pilihan warna

Sadayana warna, tiasa disaluyukeun

Métode transfer

rante

 

dimensi

L x W x H (mm)

1900 × 730 × 1120

Jangkungna Kursi (mm)

830

Basis roda (mm)

1250

Diberesihkeun Ground Maximum

170

Kapasitas Suluh (l)

4l

Ékonomi Bahan Bakar (l)

≤2.1 gal/km

Beurat net

103

 

batur

sertipikat

CCC

 

Ngarobih Méja Méja

Taros Kami