EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

Motor 150cc Cub (1-Silinder, 4-Stroke, didinginkan ku hawa)

mesin

Mesin Mesin

150cc, 1-Silinder, 4-Stroke, didinginkan ku hawa

Bore x Stroke

70 * 62.2

Rasio komprési

9.5: 1

Cucu sareng busi

CDI

Daya Maksimum Kw / (r / mnt)

11.5KW / 7000rpm

Torsi maksimum N · m / (r / mnt)

19.5Nm / 5000 rpm

Konsumsi BBM minimum (g / kw · h)

≤2.1

Métode ngamimitian

Listrik / Kick

ukuran

75km / h

Ukuran packing

 

Beurat bersih

 

 

Chassis

Gantung / Hareup

biasa

Marake (Hareup / Belakang)

 

Ban (payun / tukang)

 

Pilihan warna

Sadayana warna, tiasa disaluyukeun

Métode transfer

rante

 

dimensi

L x W x H (mm)

 

Jangkungna Kursi (mm)

 

Basis roda (mm)

 

Diberesihkeun Ground Maximum

 

Kapasitas Suluh (l)

 

Ékonomi Bahan Bakar (l)

 

Beurat Bersih / Beurat Kasar (kg)

 

 

batur

sertipikat

CCC

 

Ngarobih Méja Méja

 

 

 

 

 

 

Taros Kami