EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

Mobil 110cc

mesin

Tipe Mesin

110cc, 1-Silinder, 4-Stroke, didinginkan ku hawa

Daya Maksimum Kw / (r / mnt)

5.0KW / 8000r / mnt

Torsi maksimum N · m / (r / mnt)

7.2Nm / 6000r / mnt

Métode ngamimitian

Listrik / Kick

speed Max

60-80 km / jam

 

Chassis

hal nu gumantung

biasa

Marake (Hareup / Belakang)

Kendang / Kendang

Ban (payun / tukang)

Hareup: 2.50-17 Belakang: 2.75-17

Pilihan warna

Sadayana warna, tiasa disaluyukeun

Métode mindahkeun

rante

 

dimensi

L x W x H (mm)

1800 * 750 * 1010

Jangkungna Jangkungna (mm)

700

Basis roda (mm)

1175

Min Ground Clearance

120

Kapasitas Suluh (l)

6.5L

Beurat Bersih (kg)

90KG

Beurat Kasar (kg)

100KG

Ngarobih Méja Méja

Mobil 110cc

Taros Kami