EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

150cc Motor (4-stroke hawa-cooled)

Pedaran ngeunaan Mesin

Jinis mesin

silinder tunggal, 4 stroke, didinginkan ku hawa

Kapindahan mesin (cc)

149CC

Rasio komprési:

9: 1: 1

Kakuatan Max (kw / r / mnt)

9.0/8500(1±1.5%)

Torsi maks (nm / r / mnt) 

10.0/7500(1±1.5%)

Bore x Stroke (mm)

52.4mm x49.5mm

Sistem Ngamimitian

Listrik / Kick

Modeu rem

Ku leungeun / Ku suku

kontak

CDI

                                       Pedaran ngeunaan Chassis

Sistem Transmisi

Chain drive

Rem / Hareup

kendang

Rem / tukang

kendang

Ban / Hareup

2.75-18

Ban / tukang

3.0-18

Modeu kabayang

Roda spoken, Roda Alloy

Pedaran ngeunaanDimensions

L *W *H (mm)

2100 * 750 * 1055

Basisir roda (mm)

1280

Bébas taneuh (mm)

190

Beurat bersih (kg)

121

Maksimum beban (kg)

150

Sudut péngkolan

<40 °

Kecepatan maks (km / jam)

90

Kapasitas tanki bahan beuleum (L)

9

Pedaran Anu Batur

warna

beureum / bodas / hideung / pérak

Packing Size (mm)

1750 × 460 × 870

 

Ngamuat Qty

32 hijian / 20 'GP

70 hijian / 40 'GP

105 hijian / 40 'HQ

Ngarobih Méja Méja

 

 

 

Taros Kami