EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

250cc motor roda dua jalan

gaya motor roda dua jalan
mesin Zongshen 250CC silinder tunggal, hawa tiis, opat stroke
kapindahan 250CC
Warna penampilan bodas
L × W × H (2050×840×1180)mm
beurat net 105KG
Lebar gagang arah 830mm
Luhur jangkungna 910mm
Jarak minimum tina taneuh 340mm
Spésifikasi kabayang front 1.60×21/rear 2.15×18
Spésifikasi ban payun 80 / 100-21 / tukang 110 / 100-18
Konsumsi bahan bakar Konsumsi bahan bakar ekonomis (L / 100km): 2.0-2.5
Tangki bakar 12L
pigura  Pigura tabung waja kuadrat kakuatan tinggi: Lawu dobel-beam terpadu
Nyerep shock garpu payun / tukang Yao Yong
Sistem transmisi peralatan internasional lima-speed, kopling leungeun, ranté drive
Sistem kontrol rem cakram hidrolik hareup sareng tukang
Parabot alat listrik Catu daya 12V, ignition CDI
Paranti arah Roda setir komprési aluminium
tuju  cecekelan aluminium kualitas luhur
Tangki bakar palastik tanki bahan beuleum asli
batre Déwan asli 12V7A batré
Métode ngamimitian suku listrik dimimitian
pak-pakan Bungkus rangka beusi kendaraan lengkep
Ngarobih Méja Méja

Taros Kami