EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

Propil Company

imah » Tentang Kami » Propil Company

Tentang Kami

Propil Company
sertipikat

Propil Company

Ti saprak 1995, Chonghong Ltd (ti taun 2004 dugi ka ayeuna, rédistis janten Chonghong Industries Ltd.) parantos janten salah sahiji distributor Tiongkok khusus dina sababaraha rupa kawat, kabel.

Dina taun 2007 Urang mimitian difokuskeun langkung seueur sumber sourcing tina tali kawat, tali kawat stainless steel, hardware rigging sareng ranté pikeun pasar laut, industri, arsitéktur, pamaréntahan, OEM sareng pasar komersial.

Di Cina, aya seueur sumber pikeun tali kawat, hardware stainless steel a tapi kami reueus nyarios yén Chonghong parantos aya di lapangan ieu langkung ti 20 taun kalayan pilihan lengkep sareng kualitas luhur dina produk sareng pangalaman euyeub dina staf bisnis kalayan komunikasi anu saé sareng konsumén.

Salaku perusahaan anu disertifikasi ISO 9001 AFNOR. Kami mastikeun milih kawat baja galvanis ti pabrik pasangan kami. Teras we ngamimitian prosés ngagambar, sareng staf QC bakal mariksa kawat waja pikeun mastikeun kakuatan tarik nyumponan sarat standar. Salami prosés ngadamel untaian sareng ngadamel tali, para staf badé parios ti waktos ka waktos kanggo mastikeun tali na tos saé sareng ngajaga permukaan tali tina duri. Nalika produksi réngsé, stafna bakal dipariksa numutkeun standar. Ogé pasangan kami QA ogé bakal diaudit sacara ketat pikeun mastikeun yén aranjeunna cocog sistem kontrol manajemén ISO 9001.