EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Tali kawat inten

6×7+1×19W / 6x19+1x37 / 7x19 Galvanized or Brass Surface Diamond Wire Saw Rope ,for Stone Cutting

Tempat Asal : Cina

Ngaran mérek : CHONGHONG

Ngaran Produk: Tali kawat inten

Construction:6×7+1×19W / 6x19+1x37 / 7x19

Material:Diamond & steel

Diameter:3mm,3.2mm,3.5mm,3.6mm,3.8mm,3.9mm,4.2mm,4.5mm,4.6mm,4.8mm,4.9mm

Perawatan permukaan: Galvanis atanapi Kuningan

Palapis: Karét, Plastik, Spring, Karét + Spring jsb.

Warna : biru atanapi Kustomisasi

Application:For cutting marble & granite

Usage:Quarrying,block squaring & profiling

Pakét: Kardus, kasus kai atanapi sakumaha sarat konsumén

Intan Kawat Tali

Intan Kawat Tali

Ngarobih Méja Méja

Intan Kawat Tali

 

Intan Kawat Tali

 

Intan Kawat Tali

 

Intan Kawat Tali

 

Intan Kawat Tali

Taros Kami