EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

DIN763 (DIN5685C) Ranté Standar

Struktur: dilas Chain
produk kualitas luhur
Panjangna: sakumaha sarat konsumén '
Ranté Dijieunna tina stainless steel 304,304L, 316,316L,
Kauntungan: Tipe 316 stainless steel ngagaduhan résistansi korosi pangsaéna diantara steels stainless standar. Éta nolak pitting sareng korosi ku kaseueuran bahan kimia, sareng tahan khusus pikeun korosi cai asin.
standar:
Ranté link waja hampang biasa,
ASTM80 ranté tautan standar,
NACM90 Standar ranté link,
NACM96,
Ranté Amérika Serikat Standar kalayan kait,
Ranté tautan standar Australia,
DIN5685A / C RINGKAS / Ranté link LONG,
Ranté link Din763 panjang,
Ranté link pondok Din766,
Ranté link DIN764,
Ranté tautan standar Norwegia,
Ranté tautan standar Koréa,
Ranté loop ganda standar USA,
DIN5686 ranté knotted.

Ngarobih Méja Méja

DIA mm

Panjang jero (mm)

Jero Lebar (mm)

Timbangan PER M (KG)

2

22

4

0.061

2.5

24

5

0.10

3

26

6

0.15

3.5

28

7

0.20

4

32

8

0.27

4.5

34

9

0.35

5

35

10

0.43

6

42

12

0.63

7

49

14

0.86

8

52

16

1.10

9

59

18

1.41

10

65

20

1.75

13

82

26

2.95

16

100

32

4.45

Taros Kami