EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Din741 Klip Tali Kawat Galvanis Galvanis

Agar klip tiasa dianggo leres sareng kéngingkeun épisiénsi desainna (tingali bagan), duanana jumlah minimum klip anu diperyogikeun sareng kacang-kacangan kedah disarapkeun kana rating kaki / pon anu parantos ditangtoskeun.

Ngarobih Méja Méja

barang

Code

ukuran

mm

A

mm

B

mm

C

mm

D

mm

E

mm

F

mm

G

mm

100PCS

kg

CH06G01

3

21

10

10

4

9

12

16.6

1.4

CH06G02

5

23

10

11

5

11

13

19.65

1.5

CH06G03

6.5

26

11

12

5

13

15

23.65

2.1

CH06G04

8

30

15

14

6

16

19

28.85

4.1

CH06G05

10

34

17

18

8

19

22

35

6.8

CH06G06

11

36

18

19

8

20

22

37

7.2

CH06G07

13

40

21

23

10

24

30

46.24

13.0

CH06G08

14

44

22

23

10

25

30

48.24

13.5

CH06G09

16

50

26

26

12

29

33

52.5

21.0

CH06G10

19

54

30

29

12

32

38

64.5

28.0

CH06G11

22

61

34

33

14

37

44

72.5

40.0

CH06G12

26

65

37

35

14

41

45

82.5

44.0

CH06G13

30

74

43

37

16

48

50

95.6

66.0

CH06G14

34

80

50

42

16

52

55

105.6

85.0

CH06G15

40

88

55

45

16

58

60

125.6

104.0

Taros Kami