EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

JEUNGAN NGÉLÉPÉT DRAGGEN

Material:   Carbon Steel, Malleable Iron
Beungeut: Hot Dip Galvanis, Warna Dicét
Warna: Pérak, Beureum, Konéng, jsb
Ngepak: karton nganggo palét / kai

Ngarobih Méja Méja

barang

code

SIZE

KG

pak-pakan

PCS / TAS

CH10A01

0.7

50

CH10A02

1.5

20

CH10A03

2.5

15

CH10A04

3.2

10

CH10A05

4

10

CH10A06

6

5

CH10A07

8

5

CH10A08

10

3

CH10A09

12

3

CH10A10

15

3

 

Jinis ngalipet Jangkar Jinis B

barang

code

SIZE

KG

pak-pakan

PCS / TAS

CH10C01 1.4 20
CH10C02 2.3 15
CH10C03 3.5 10
CH10C04 5.5 5
CH10C05 7.5 5
Taros Kami