EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Nyered Kabel Baja Armored Komposit

3-listrik sareng 3-sinyal Nyered Composite Steel Wire Armored Cable Spec. pikeun Samudra ROV

1. Struktur diagram

3-listrik sareng 3-sinyal Nyered Composite Steel Wire Armored Cable Spec. pikeun Samudra ROV

• Cable parameters

1. Electrical unit×3
1.1 Konduktor: kawat tambaga pulas untaian;
1.2 Isolasi: matéri tahan tegangan bertulang khusus.
2. Unit optik: tabung stainless steel
3. Cabling: tingal gambarna, tambihan padding janten bungkus kabel.
4. sarung: bahan bertulang khusus.
5. bagian nguatkeun: beuleum panas kawat baja galvanis, arah lay pikeun lapisan jero katuhu, arah lay pikeun lapisan luar kénca.
6. Outer diameter: 17.3 mm±0.3mm

 

• Working condition

1. Suhu damel: -20 ℃ ~ + 80 ℃
2. radius bending allowable minimum pikeun instalasi: 350mm.

 

• Technical performance

Kinerja listrik pikeun unit listrik:

Performance

Tegangan kerja (kawat sareng kawat

AC3000V

DC resistance Ω/km

≤4.9

Insulation resistance (MΩ·km) (DC500V) (wire and wire)

≥3000

Kakuatan listrik insulasi (DC 10000V, 5min (kawat sareng kawat)

Henteu dirusak

 

Kinerja unit optik

Atenuasi serat optik (dB / km)

≤0.50@1310nm

 

Kinerja mékanis, fisik sareng lingkungan 

1. Breaking force: ≥205kN  
2. Beurat: sakitar 1100kg / km
3. Watertight transverse: GJB 1916-1994 Spesifikasi umum pikeun kabel kapal angkatan laut haseup sareng kabelna

Ngarobih Méja Méja

 

Nyered Kabel Baja Armored Komposit

 

3-listrik sareng 3-sinyal Nyered Composite Steel Wire Armored Cable Spec. pikeun Samudra ROV

Taros Kami