EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Listrik Timer angkat Stacker CDD05Z

1.Ringan dina Beurat
Anjeun tiasa ngajalankeunana sacara gampang ku nyalira nyalira.
2.Maksimum beban dugi ka 500KG
Éta tiasa nyugemakeun 80% tungtutan logistik
3. Fungsi angkat-nyalira
Éta tiasa sacara gampil angkat nyalira kana treuk atanapi platform kargo sanés teras mindahkeun kalayan barang. Ieu ngarobih hartosna logistik tradisional.
4. Desain switch-control dua kali
ieu bakal ngajantenkeun operasi langkung épisién.
5. Batré Kamampuh ageung  
Éta tiasa nyugemakeun kanaékan transportasi logistik.

Ngarobih Méja Méja

Dasar Parameter  

Jenis kakuatan

batre

Max. Beban (kg)

500

beban Center(mm)

400

Basis roda (mm)

758

Jarak kabayang: FR (mm)

380

Jarak kabayang: RR (mm

665

Jenis Operasi

leumpang

gilinding  

Bahan kabayang FR / RR

nilon

Jumlah kabayang (Roda nyetir / Roda bantalan)

2 / 2

Ukuran Kabayang Bantalan (mm)

70x60

Ukuran saimbang (mm)

100x45

ukuran 

Min. Jangkungna Garpu (mm)

85

Max. Jangkungna Garpu (mm)

800/900/1000/1100/1200

Jarak Éksternal Antara Garpu (mm)

535

Panjang Garpu (mm)

1150

Lebar Garpu (mm)

155

Panjang sakabéh (mm)

1570

Lebar (mm)

786

Jangkungna Sakabéh (Mast Closed) (mm)

1097/1197/1297/1397/1497

Jangkungna Sakabéh (Min. Jangkungna Garpu) (mm)

1118/1218/1318/1418/1518

Mnt. Ngabuburit Radius (mm)

1100

Performance 

Angkat Kecepatan (mm / s)

55

Laju Turunan (mm / s)

70

Angkat Motor (kw)

DC0.8

Tegangan Batré (V)

12

Kapasitas Batré (Ah)

45

beurat

Beurat Batré (kg)

13.5

Total Beurat (Kalebet Batré) (kg)

230/235/240/245/250

Taros Kami