EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

EN818-2 Ngangkat Ranté

1. Standar atanapi Non Standard: Standar
2. Bahan: waja paduan kualitas luhur
3. Kelas kualitas: G80, G100
4. Ukuran: 6 mm dugi 32mm
5. WLL: 1.12Ton dugi ka 31.5Ton
6. permukaan: Warna-diri, polesan, hideung, dicét, palapis plastik, panas-beuleum galvanis, elektro-galvanis, jsb
7. Urang tiasa nyayogikeun Laporan Tés Tensil
8. Rincian bungkus: Kantong plastik, karton, Baja atanapi Palét Kai (Numutkeun kabutuhan konsumén)
9 .Contona: gratis (henteu kalebet biaya pengiriman)
10. spésipikasi spésial sareng tanda tiasa dilakukeun numutkeun konsumén

Ngarobih Méja Méja

EN818-2 Ngangkat Ranté
* Bahan: baja alloy kualitas luhur
* Permukaan:Warna diri, polesan, hideung, dicét, palapis plastik, panas-beuleum galvanis, elektro-galvanis, jsb
* Kelas Kakuatan: G100, G80,

 

     

Code

Omod
d
(Mm)

di jero
panjang
(Mm)

Inside  width
Mnt.
a

di luar
rubak
Max.
b

Beuratna ngadeukeutan

Watesan Beban Kerja (t)

Manuf.
bukti

Force               KN

Min.Breaking Force   KN

Kg / m

CH0618

6

18

7.8

22.2

0.80

1.12

28.3

45.2

CH0721

7

21

9.5

25.9

1.10

1.50

38.5

61.6

CH0824

8

24

10.4

29.6

1.40

2.00

50.3

80.4

CH1030

10

30

13

37

2.20

3.15

78.5

126

CH1339

13

39

16.9

48.5

3.80

8.30

133

212

CH1648

16

48

20.8

59.2

5.70

8.00

201

322

CH1957

19

57

24.7

70.3

70.3

11.20

284

454

CH2266

22

66

28.6

81.4

10.80

15.00

380

608

CH2678

26

78

33.8

96.2

15.20

21.20

531

849

CH3296

32

96

41.6

118

23.00

31.50

804

1280

 

 

Taros Kami