EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

TEMPAT GRAB PANON

Baja Alloy, Dipeuntaskeun sareng Suhu.

Pamakéan A-328 Eye Grab Hook bakal ngahasilkeun pangurangan 20 persén kapasitas ranté. Nalika digunakeun pikeun ngaitkeun deui kana ranté leg pikeun ngabentuk choker, sudut anu dicekok kedahna 120 derajat atanapi langkung ageung. Nalika dianggo salaku paningkatan ranté, ngaleutikan corak ranté sareng mastikeun ranté sapinuhna kalibet dina kail.

 

 

Ngarobih Méja Méja

 

 

 

barang

code

ukuran

Of

rante

Beban damel

Wates (Lbs)

DIMENSI (dina)

beurat

(Lbs)

H-323

A-323

B

E

R

CH01C01

1/4 "

2,600

3,600

0.50

0.34

1.97

0.28

CH01C02

5/16 "

3,900

5,400

0.56

0.44

2.25

0.45

CH01C03

3/8 "

5,400

7,500

0.66

0.50

2.56

0.79

CH01C04

7/16 "

7,200

10,000

0.75

0.56

2.94

1.19

CH01C05

1/2 "

9,200

12,750

0.88

0.66

3.38

1.80

CH01C06

5/8 "

12,750

19,000

1.06

0.78

4.11

3.30

CH01C07

3/4 "

18,500

27,000

1.38

0.94

5.16

6.00

Taros Kami