EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kait Léngsér Panon

  • The Eye Slip Hook ngagaduhan kancing anu tiasa dicabut sareng didamel tina stainless steel kelas 316 pikeun résistansi korosi maksimum. Kait slip stainless steel ieu dibasajankeun ukuran tina 1/4 "dugi ka 1/2", ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun aplikasi laut sareng industri.
Ngarobih Méja Méja

H-324 Forged Carbon Steel          A-324 Forged Alloy steel
Quenched and tempered            Ultimate load is 4 times WLL

 

 

barang

code

ukuran

Of

rante

Beban damel

Wates (Lbs)

DIMENSI (dina)

beurat

(Lbs)

H-324

A-324

B

E

R

CH01D01

1/4 "

1,950

2,750

0.50

0.94

2.56

0.40

CH01D02

5/16 "

2,875

4,300

0.63

1.06

2.95

0.70

CH01D03

3/8 "

4,000

5,250

0.72

1.31

3.36

1.00

CH01D04

7/16 "

5,000

7,000

0.81

1.56

3.88

1.60

CH01D05

1/2 "

6,500

9,000

0.94

1.69

4.28

2.40

CH01D06

5/8 "

9,250

13,500

1.13

2.00

5.22

4.00

CH01D-07

3/4 "

12,500

19,250

1.38

2.13

5.80

6.50

Taros Kami