EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

G411 Thimble

Thimbles Kawajiban Standar kami, sakapeung disebut Thimbles Kawajiban Cahaya, dilapis seng pikeun minuhan atanapi ngaleuwihan Federal Spesifikasi FF-T-276b, Tipe II.

Thimbles tali kawat ieu biasana standar pikeun aplikasi rigging tugas ringan sareng dimaksudkeun pikeun manjangkeun umur tali kawat.

Ngarobih Méja Méja

THIMBLES KANGGO STANDAR
Disarankeun pikeun layanan tugas ringan
Panas Dip galvanis atanapi Séng Dilapis
G-411 nyumponan sarat Federal Spésifikasi FF-T-276b Tipe II

barang

Code

Dia.

tina tali

(DI.)

beurat

Per 100 pcs

(lbs)

   dimensi

   (di)

A

B

C

D

E

F

G

H

CH07A01

1 / 8

2.50

1.94

1.31

1.06

.69

.25

.16

.05

.13

CH07A02

3 / 16

2.50

1.94

1.31

1.06

.69

.31

.22

.05

.13

CH07A03

1 / 4

3.75

1.94

1.31

1.06

.69

.38

.28

.05

.13

CH07A04

5 / 16

3.75

2.13

1.50

1.25

.81

.44

.34

.05

.13

CH07A05

3 / 8

6.25

2.38

1.63

1.47

.94

.53

.41

.06

.16

CH07A06

1 / 2

12.50

2.75

1.88

1.75

1.13

.69

.53

.08

.19

CH07A07

5 / 8

25.00

3.50

2.25

2.38

1.38

.91

.66

.13

.34

CH07A08

3 / 4

50.00

3.75

2.50

2.69

1.63

1.08

.78

.14

.34

CH07A09

7 / 8

85.00

5.00

3.50

3.19

1.88

1.27

.94

.16

.44

CH07A10

1

100.00

6.69

4.25

3.75

2.50

1.39

1.06

.16

.41

CH07A11

1 1/8-1 1/4

175.00

6.25

4.50

4.31

2.75

1.75

1.31

.22

.50

Taros Kami