EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kawat Galvanis Pikeun Kabel Armouring

Quality:  Meet GB/T3082/ASTM411 Standard.
Lapisan Séng: Papanggih GB / T3082 / ASTM411 Standar.
Bahan Baku: Rod Kawat (BP05)
Séng kalayan purity 99.995%.
Beurat coil: 100kgs 500kgs

Kisaran Kakuatan tarik

Ukuran (mm)

Kakuatan tarik (MPA)

0.80-3.50

340-550

 

Ukuran (mm)

Min Coating Séng. (G /)

A1

B2

0.80-1.00

150

120

1.00-1.20

180

150

1.20-1.40

200

150

1.40-1.60

220

150

1.60-1.80

220

180

1.80-2.20

240

190

2.20-2.50

260

210

2.50-3.00

275

240

Ngarobih Méja Méja
Taros Kami