EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Téknik umum

Finsih sareng Bahan:
Bahan anu paling umum (Baja Karbon) sareng bérés nyaéta:
1. Tali kawat waja teu ditutup (terang)
2. Séng kawat baja dilapis séng (Tali kawat baja Galvanis)
3. Panas beuleum tali kawat baja Galvanis



1X7 1x19 1X37

 
6X7 + FC
6x7 + IWR
6X9W + FC


6X9W + IWR 6X12 + 7FC 6X19 + FC


6x19 + IWR 6X19s + fc
6X19S + IWR

6X24 + 7FC 6X25FI + IWR 6X37 + FC 
6x37 + IWR 7X7 
7X19
 
8X19S + FC 
8x19S + IWRC  




Ngarobih Méja Méja

1 × 7



1X19


6X19S




6X25FI


6X36


6X37



6X26ws




6X19 (7X19)


Aplikasi Utama: Rupa-rupa alat-alat pikeun angkat, derricking, ngangkat, towing, beban port sareng ngabongkar, angkat tungku ledakan sareng pengeboran sumur minyak.
Tali kalayan inti kawat tiasa dianggo dina kaayaan beban kejutan, dipanaskeun, dipanaskeun sareng diperes kaayaan. 


6×37+FC  6×37+IWS  6×37+IWR



8×19S+FC  8×19S+IWR 8×19W+FC 8×19W+IWR



Taros Kami