EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Téknik umum

1X7 1X19 1X37
6X7 + FC 6x7 + IWR 6X9W + FC
6X9W + IWR 6X12 + 7FC 6X19 + FC
6x19 + IWR 6X19s + fc 6X19S + IWR
6X24 + 7FC 6X25FI + IWR 6X37 + FC
6x37 + IWR  7X7  7x19

 8X19S + FC  8x19S + IWRC  
Ngarobih Méja Méja

Material:  Stainless steel wires-these are normally mode of AISI302/304 or AISI316.  
AISI302 / 304 nawiskeun kakuatan putus anu langkung luhur.
AISI316 nawiskeun résistansi korosi éléktrolit anu langkung saé anu ngajantenkeun langkung cocog pikeun aplikasi laut

 



 

Aplikasi Utama: Cocog sareng mesin penting sareng instrumen.            





6X19S


6X25FI


6X36


6X37


6X26ws






8X19






Taros Kami