EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Satengah Pallet Carriers

Ngarobih Méja Méja

Dasar Parameter  

Jenis kakuatan

Semi listrik

Max. Beban (kg)

1600

Pusat beban (mm)

600

Basis roda (mm)

1200

Jarak Kabayang: FR (Garpu Standar / Garpu Heureut) (mm)

525

Jenis Operasi

leumpang

gilinding  

Bahan kabayang FR / RR

Super Poliurétana

Jumlah kabayang (Roda nyetir / kabayang saimbang / kabayang payun)

 1 / 4

Ukuran Roda Nyetir (mm)

150x60

Ukuran Kabayang Bantalan (mm)

80x70

ukuran 

Jangkungna angkat garpu tina taneuh (mm)

≤85

Jarak garpu kana taneuh (maks) (mm)

195

Jarak garpu ka taneuh (Min) (mm)

35

Lebar Garpu (luar) (mm)

685

Panjang garpu (mm)

1150

Lebar Garpu (mm)

160

Total panjang (mm)

1605

Jumlah lebar (mm)

685

Total jangkungna (mm)

1130

Min péngkolan radius (mm)

1460

Min aisle Width of stacking angle katuhu (pallet1000x1200mm) (mm)

2170

Performance

Max. Laju (Full-load / No-load) (km / jam)

4.0 / 4.2

Kamampuh kelas (%)

 5 / 10

Konfigurasi listrik

Motor nyetir (kw)

DC0.65

Tegangan Batré (v)

48 (Li)

Kapasitas Batré (Ah)

15

erem

mesin

beurat

Beurat Batré (kg)

5

Total Beurat (Kalebet Batré) (kg)

140

Taros Kami