EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kawat Baja Galvanis Karbon Tinggi

Bahan: Baja Carton Rendah atanapi baja karbon tinggi
Jenis: listrik galvanis sareng panas dicelup galvanis
Lapisan séng: 20gram, 70gram, 100gram, 220gram, 260gram Firmer Coating Layer, Super dina résistansi korosi
Gauge kawat: 8guage ka 33gauge
Kakuatan tarik: 300-550Mpa, 650-1500Mpa
Pakét: ku pvc di jero, sisi luar ku gunny bodas atanapi lawon héssian.

Ngarobih Méja Méja
Taros Kami