EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Ranté Standar Koréa

Ranté Patalina Baja Tahan Karat, Standar Koréa Dijieunna tina AISI304 / 316 stainless steel.
Material: AISI 304 & AISI316.
Permukaan: Dipoles.
Standar: Koréa.
Ukuran: 3mm dugi 12mm.
Inside Lenght * Inside Width sapertos standar anu diperyogikeun.
Standar anu relevan: Jepang, DIN766, DIN5685A, DIN5685C, DIN763, Koréa, Australia, ASTM80, NACM90.
Pakét: Kasus lapis, Gulungan plastik, drum baja, kantong gunny, karton, jst.
Desain palanggan sayogi.
Ogé Sadia dina baja Karbon.
Rengse: Warna diri, séng dilapis, panas dicelup galvanis.

Ngarobih Méja Méja

DIA  mm

Panjang jero (mm)

Jero Lebar (mm)

Timbangan PER M (KG)

3

23

5.3

0.15

4

22

7.5

0.30

5

23.7

8.3

0.47

6

27.3

10

0.7

7

31

12

0.95

8

35

13.7

1.25

9

39

15.2

1.58

12

38

18

3.13

Taros Kami