EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

DEACK LONG DEE

 Urang tiasa suuply harga kalapa, kualitas saé, pangiriman anu saé sareng jasa pangsaéna
Bahan Béda: AISI304, AISI316
 Urang tiasa ngadamel ukuran ieu sareng sakumaha pamundut anjeun


AS Tipe G209 Screw Pin Anchor Shackle, Drop Forged
AS Tipe G210 Screw Pin Chain Shackle, Drop Forged
AS Tipe G2130 Bolt Tipe Kasalametan Jangkar Shackle, Drop Forged
AS Tipe G2150 Bolt Type Safety Chain Shackle, Drop Forged
Éropa Tipe ageung Rangkuban Shackle
Éropa Tipe Ageung Dee Shackle
JIS Type Shackle
BS3032 Badé Dee Shackle
DIN82101 Ngabahekeun
Rangkaian Ranté Trawling Ku Pin Sirah Pasagi

Ngarobih Méja Méja
Kode No. A B C D WLL
  mm mm mm mm ton
CH0104-0004 4 4 8 30 0.09
CH0101-0005 5 5 10 37.5 0.1
CH0101-0006 6 6 12 45 0.15
CH0101-0008 8 8 16 60 0.25
CH0101-0010 10 10 20 75 0.5
CH0101-0012 12 12 24 90 0.6
Taros Kami