EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Versi Anyar 1.8ton & 2ton Treuk Pallet Ékonomi

Ngarobih Méja Méja

Dasar Parameter  

Jenis kakuatan

batre

Max. Beban (kg)

1800 / 2000

Pusat beban (mm)

600

Basis roda (mm)

1200

Jarak Kabayang: FR

525

Jenis Operasi

leumpang

gilinding  

Bahan kabayang FR / RR

Super Poliurétana

Jumlah kabayang (Roda nyetir / Roda bantalan / Roda latihan)

2001 / 4 / 2

Ukuran Roda Nyetir (mm)

210x75

Ukuran Roda Latihan (mm)

75x45

Ukuran Kabayang Bantalan (mm)

80x70

ukuran 

Min. Jangkungna Garpu (mm)

85

Max. Jangkungna Garpu (mm)

195

Min. Lemes Ground of Fork (mm)

35

Jarak Éksternal Antara Garpu (mm)

685

Panjang Garpu (mm)

1150

Lebar Garpu (mm)

160

Panjang sakabéh (mm)

1653

rubak

685

Jangkungna Sakabéh (Pakem dina Maké) (mm)

740

Sakabehna Jangkungna (cecekelan dina Henteu nganggo) (mm)

1130

Min Ngabuburit Radius (mm)

1460

Lebar Min. Angle Stacking Aisle Katuhu (Pallet1000 * 1200) (mm)

2200

Performance

Max. Laju (Full-load / No-load) (km / jam)

4.0 / 4.2

Max. Angkat Kecepatan (Full-load / No-load) (mm / s)

25 / 31

Max. Kacepetan Turunan (Full-load / No-load) (mm / s)

35 / 20

Kamampuh kelas (%)

 5 / 8

Konfigurasi listrik

Motor nyetir (kw)

AV0.75

Angkat Motor (kw)

0.8

Tegangan Batré (v)

24

Kapasitas Batré (Ah)

80

erem

éléktromagnétik

controller

Curtis

 beurat

Beurat Batré (kg)

50

Total Beurat (Kalebet Batré) (0

240

Taros Kami