EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Henteu-Ngadalikeun

18x19 + Persib 19X7 35X7
Ngarobih Méja Méja

Kawat rpe tina seueur kawat
Kelas kawat mangrupikeun kakuatan pegatna minimum. Peunteun anu paling umum dianggo nyaéta: 1470MPA, 1570MPA, 1670MPA, 1770MPA, 1870MPA, 1960MPA
Aplikasi Utama: Kanggo crane tower, mesin angkat port, anu peryogi henteu diputerkeun tali kawat 

                                    

Taros Kami