EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Henteu Ngadalil

18x19 + Persib 19X7 35X7
Ngarobih Méja Méja

Tali kawat waja diwangun ku saeutik pisan komponén tapi masing-masing béda-béda sipatna anu khusus janten sajumlah tali kawat anu béda tiasa dilakukeun pikeun tujuan khusus.
tilu komponén dasarna nyaéta:
Kawat-komponén dasar tina tali kawat. Kawat didamel tina bahan anu bénten-bénten, dina diaméter, kelas sareng finish anu béda.
Strand-diwangun ku sajumlah kawat anu terdampar hélik dina hiji lapisan atanapi langkung sakitar kawat tengah (king wire). Strands diproduksi dina konstruksi anu béda-béda. Éta tiasa diteundeun dina arah katuhu atanapi kénca, paralel atanapi cross lay.
Inti-inti tiasa didamel tina serat atanapi tina kawat waja. Sababaraha konstruksi tali kawat henteu ngagaduhan inti pisan.
Kawat tali-consisits tina sajumlah untaian, biasana 6 atanapi 8, diteundeun hélik dina inti. Tali lapisan tunggal ngan ukur hiji lapisan untaian. Tali tahan roatation gaduh dua lapisan atanapi langkung.

 



Taros Kami