EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kabel Baja Optik Armored Transverse Watertight Cable Spesifikasina

4-listrik sareng 1-optik Kawat Baja Armored Transverse Watertight Cable Spec.

1. Struktur diagram

4-listrik sareng 1-optik Kawat Baja Armored Transverse Watertight Cable Spec.

2. Type: HDGYG-(3×6.0+1×2.5+2×1B1) /300


3. Desain kabel
 

1. Kabel listrik
1.1 Konduktor: nganggo kawat tambaga terdampar, 4 kawat (3 kawat 6.0mm2, 1 kawat 2.5mm2).
1.2 Insulation: made of compound insulation, special high temperature resistant material, heat resistance≥120℃.

2. Cabling: tingal inohong.

3. Sarung: poliétilén, diameter luar nominal: 18.0mm.

4. lapisan bertulang: nguatkeun ku kawat waja ganda-lapisan ngabalikeun stranding kalayan kakuatan tinggi.

5. Kabel luar nominal diaméterna: 25.0mm.

 

• Aplikasi utama

Kabel ieu dianggo pikeun suplai listrik sareng pangiriman sinyal pakakas jero cai di sagara, tiasa diséréd, tiasa digulung pikeun diulang-teras deui.

 

• Kaayaan damel

1. Suhu lingkungan damel: -20 ℃ ~ + 80 ℃;
2. radius bending allowable minimum pikeun instalasi nyaéta 10 kali tina diameter luar kabel;

 

• Kinerja téknis

Kinerja listrik 

tegangan ngagawekeun

AC3000V

Résistansi DC konduktor (6.0mm2) (Ω/km)(+20℃)

≤3.2

Résistansi DC konduktor (2.5mm2) (Ω/km)(+20℃)

≤7.5

Insulation resistance (MΩ·km)(DC500V)

≥500

Kakuatan listrik insulasi (DC 10000V, 2min)

Henteu dirusak

 

Kinerja mékanis, fisik sareng lingkungan

1

Beurat kabel: sakitar 1900 kg / km (dina hawa)

2

Kakuatan pegatna: ≥300kN

Ngarobih Méja Méja

optik Steel Kawat Armored Transverse Watertight Cable Spesifikasina

optik Steel Kawat Armored Transverse Watertight Cable Spesifikasina

Taros Kami