EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kabel Armored Kabel Spesifikasina. pikeun Sumur Minyak Ultrasonik

Kabel Armored Kabel Spesifikasina. pikeun Sumur Minyak Ultrasonik

1. Struktur diagram

Kabel Armored Kabel Spesifikasina. pikeun Sumur Minyak Ultrasonik

2. Ketik: YT-2 * 9.5 / 85


3. Desain kabel

1. Kabel listrik
1.1 Konduktor batin: terdampar ku kawat sirna, Nominal cross-sectional area 9.6mm2.
1.2 Insulasi: bahan tahan suhu khusus khusus, résistansi panas≥125 ℃ diaméterna luar nominal: 8.1mm.

2. konduktor luar: ngagunakeun struktur kawat tambaga kawat, diaméter luar luar nominal 9.2mm.

3. Sheath: special high temperature resistant material, heat resistance≥125℃, nominal outer diameter :12.2mm.

4. Lapisan bertulang: nguatkeun ku kawat baja terdampar, diaméterna luar nominal: 16.6mm.

5. Sarung luar: karung karét, diaméter luar luar: 19.5mm.

 

• Aplikasi utama

Kabel ieu dipaké pikeun catu daya sareng pangiriman sinyal alat-alat jero cai di sagara.

 

• Kaayaan damel

1. Suhu lingkungan damel: -20 ℃ ~ + 70 ℃;
2. radius bending allowable minimum pikeun instalasi nyaéta 10 kali tina diameter luar kabel;

 

• Kinerja téknis

Kinerja listrik

tegangan ngagawekeun

AC3000V

Inner conductor DC resistance (Ω/km)(+20℃)

≤2.00

Outer conductor DC resistance (Ω/km)(+20℃)

≤2.15

Insulation resistance  (MΩ·km)(DC500V)

≥500

Kakuatan listrik insulasi antara konduktor batin sareng luar (DC 10000V, 2min)

Kakuatan listrik insulasi antara konduktor luar sareng kabel waja (DC 10000V, 2min)

 

 

Henteu dirusak

 

Kinerja mékanis, fisik sareng lingkungan

1

Breaking force: ≥85 kN

2

Tekanan cai transversal (1MPa, 2h) (jero cai 100m) (sarung), henteu aya kabocoran cai

Ngarobih Méja Méja

Kabel Armored Kabel Spesifikasina. pikeun Sumur Minyak Ultrasonik

 

Kabel Armored Kabel Spesifikasina. pikeun Sumur Minyak Ultrasonik

Taros Kami