EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Ratchle Type Load Binder Tanpa Teu aya Tautan & Kait

Jinis ratchet
tiasa ningkatkeun ngungkit atanapi narik kana ranté dina jinis tuas. Éta dipeunteun numutkeun ukuran ranté anu parantos dirarancang.
Size: 1/4-5/16; 5/16-3/8; 3/8-1/2; 1/2-5/8;
Beban buktina: 2 kali beban damel;
Kelas: G70, G80, numutkeun sarat;
Color: powder plastified,  red, yellow, green, black, or customized;

Ngarobih Méja Méja

Ukuran (di)

  WLL
  (lbs)

Beban Bukti
  (lbs)

min

pamungkas

 momotkeun

 (lbs)

Kg / pc

gagang

panjang

                    Diménsi (dina)

A

B

C

D

E

F

5 / 16-3 / 8

5400

10800

19000

3.545

13.42

13.92

1.30

2.60

13.70

21.70

0.79

3 / 8-1 / 2

9200

18400

33000

3.545

13.92

13.92

1.30

2.60

13.70

21.70

1.02

1 / 2-5 / 8

13000

26000

46000

3.864

13.92

13.92

1.30

2.60

14.17

22.17

1.02

Taros Kami