EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Rider Electric Pallet Treuk sareng EPS

●  Capacity: 2000/2500/3000kg, with AC control system and EPS System (Electric Power Steering)
●  Stable quality make sure for long-distance operation
●  Large battery capacity 24V/280Ah is operation, fit for long time use and heavy-duty loading
●  Foldable & Anti-skip platform and protection arms make operation convenient, safe and efficient
●  With Hour meter and BDI(Battery Discharge Indicator) inform the operation battery and working status
●  Durable and rigid construction ensure the trucks to handle heavy loads
●  Side battery exchange

Ngarobih Méja Méja

kapasitas beban

kg

2000 / 2500 / 3000

puseur beban

mm

600

basa kabayang

mm

1493

Jenis operasi

 

Ngadagoan

roda

Jenis karét

 

PU

Jumlah roda 
Roda nyetir / Roda kasaimbangan
/ Roda bantalan

 

1 / 2 / 4

Ukuran kabayang nyetir

mm

248 × 75

Ukuran roda saimbang

mm

84 × 80 (Roda ganda)

Ukuran roda ukuran

mm

115x55

ukuran

Min.fork diturunkeun jangkungna

mm

85

Max.fork ngangkat jangkungna

mm

205

Jangkungna maksimal

mm

120

Sakabeh lebaran garpu

mm

550 / 600 / 650 / 685

panjangna garpu

mm

1150 / 1200

lebar garpu

mm

170

ketebalan garpu

mm

75

Gemblengna panjang

mm

1916 / 2333

Gemblengna lebar

mm

790

Jangkungna sadayana (Kalayan gagang)

mm

1455

Jangkungna Gancang (Tanpa cecekelan)

mm

845

Radius Min.Turning

mm

1746 / 2158

Min. Lebar jarak laut pikeun palét 800 × 1200

mm

2046 / 2435

Min. Lebar jarak laut pikeun palét 1000 × 1200

mm

2077 / 2458

Performance

Kecepatan perjalanan, sarat / ngembangen

km / h

5 / 5

Angkat laju, sarat / pembangunanen

mm / s

20 / 25

Nurunkeun kagancangan, sarat / kamajuan

mm / s

40 / 30

Kualitas, sarat / ngembangen

%

5 / 7

Konfigurasi listrik

 

 

drive motor

KW

AC  1.5

Angkat motor  

KW

DC 1.2

Motor setir

KW

DC 0.15

Tegangan / kapasitas batré

V / Ah

24 / 270

erem

 

Éléktromagnétik / Regeneratif

controller

 

Curtis

beurat

Beurat batré

kg

245

Beurat jasa sareng batré

kg

830

Taros Kami