EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

KUDU BUBUK BATU PANON

Bolts panon anu dilakukeun ku ngabengkokkeun rod atanapi kawat kana loop ngan cocog pikeun aplikasi tugas ringan, kusabab beban anu beurat tiasa nyababkeun panon muka. Pikeun beban anu saé, bolt panon ku loop anu palsu atanapi dilas kedah dipilih, sabab éta tiasa nahan beban dugi ka kakuatan tarik tina bahan anu didamelna.

Ngarobih Méja Méja

barang

Code

Shank

Dia.&

Panjang (dina.)

ngagawekeun

momotkeun

Wates (lbs.)

beurat

ka

100  (lbs.)

         DIMENSI (dina.)

A

B

C

D

E

F

G

H

J

CH09B01

1 / 4 × 2

500

6.61

.25

.50

.88

.19

1.50

2.00

2.49

.50

.47

CH09B02

1 / 4 × 4

500

8.61

.25

.50

.88

.19

2.50

4.00

4.94

.50

.47

CH09B03

5/16×2 1/4

800

12.50

.31

.62

1.12

.25

1.50

2.25

3.50

.69

.56

CH09B04

5/16×2 1/4

800

18.75

.31

.62

1.12

.25

2.50

4.25

5.50

.69

.56

CH09B05

3/8×2 1/2

1200

19.00

.38

.75

1.38

.31

1.50

2.50

3.97

.78

.6

CH09B06

3/8×2 1/2

1200

31.58

.38

.75

1.38

.31

2.50

4.50

5.97

.78

.66

CH09B07

1/2×3 1/4

2200

37.50

.50

1.00

1.75

.38

1.50

3.25

5.12

1.00

.91

CH09B08

1 / 2 × 6

2200

56.25

.50

1.00

1.75

.38

3.00

6.00

7.88

1.00

.91

CH09B09

5 / 8 × 4

3500

75.00

.62

1.25

2.25

.50

2.00

4.00

6.44

1.31

1.12

CH09B10

5 / 8 × 6

3500

100.25

.62

1.25

2.25

.50

3.00

6.00

8.44

1.31

1.12

CH09B11

3/4×4 1/2

5200

125.00

.75

1.50

2.75

.62

2.00

4.50

7.44

1.56

1.38

CH09B12

3 / 4 × 6

5200

150.00

.75

1.50

2.75

.62

3.00

6.00

8.94

1.56

1.38

CH09B13

7 / 8 × 5

7200

225.00

.88

1.75

3.25

.75

2.50

5.00

8.47

1.84

1.56

CH09B14

1 × 6

10000

375.00

1.00

2.00

3.75

.88

3.00

6.00

9.97

2.09

1.81

CH09B15

1 × 9

10000

429.00

1.00

2.00

3.75

.88

4.00

9.00

12.97

2.09

1.81

CH09B16

1 1/4 × 8

15200

650.00

1.25

2.25

4.50

1.00

4.00

8.00

12.72

2.47

2.28

CH09B17

1 1/4 × 12

15200

775.00

1.25

2.25

4.50

1.00

4.00

12.00

16.72

2.47

2.28

CH09B18

1 1/2 × 15

21400

1425.00

1.50

3.00

5.50

1.25

6.00

15.00

20.75

3.00

2.75

MBS = 5XWLL

Taros Kami