EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

SNAP HOOK DIN 5299 C, ZINC DILARANG

ukuran: 4x40mm ka 15x200mm
   •    material: stainless steel 304 or 316
   •    type: with eyelet, with screw, or with eyelet & screw
   •    surface treatment: highly polished
All purpose snap hook, also names carbine snap, karabiner,       carabiner hook etc,is easily found in applications as varied as
alat-alat kémping, alat-alat pikeun pusat kabugaran sareng tempat kaulinan
ogé pemasangan pikeun jaring dina ténis, badminton sareng voli. Dina aplikasi éta dimana saratna ngeunaan beban bantalan langkung luhur, baja mil atanapi bahkan cangkang jepit baja palsu tiasa nyayogikeun solusina.



Ngarobih Méja Méja

barang

code

SIZE

 

OL

Kawat Dia.

ngagawekeun

Watesan beban

NW

mm

inci

mm

inci

KG

lbs

KG

CH08B01

5 × 50

50

2.0

5

3 / 16

100

220

0.018         

CH08B02

6 × 60

60

2.36

6

1 / 4

120

260

0.028

CH08B03

7 × 70

70

2.75

7

9 / 32

180

400

0.045

CH08B04

8 × 80

80

3.15

8

5 / 16

230

500

0.070

CH08B05

9 × 90

90

3.50

9

11 / 32

250

550

0.090

CH08B06

10 × 100

100

4.0

10

3 / 8

350

770

0.144

CH08B07

11 × 120

120

4.75

11

7 / 16

450

990

0.192

CH08B08

12 × 140

140

5.50

12

1 / 2

380

830

0.270

Taros Kami