EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

SNAP HOOK sareng EYELET, ZINC DIPASANG

Surface Treatment: Hot galvanized,  Electricity galvanized
Rincian bungkusan: Kasus lapis + palét, anyaman kantong + palét, kantong gunny + palét, drum baja + palét, kantong ton + palét
Sertipikat: SGS, ISO9001
Catetan: spésifikasi sareng tanda khusus tiasa dilakukeun numutkeun syarat konsumén;

Ngarobih Méja Méja

barang

code

SIZE

 

OL

Kawat Dia.

ngagawekeun

Watesan beban

NW

mm

inci

mm

inci

KG

lbs

KG

CH08C01

5 × 50

50

2.0

5

3 / 16

100

220

0.020         

CH08C02

6 × 60

60

2.36

6

1 / 4

120

260

0.030

CH08C03

7 × 70

70

2.75

7

9 / 32

180

400

0.050

CH08C04

8 × 80

80

3.15

8

5 / 16

230

500

0.075

CH08C05

9 × 90

90

3.50

9

11 / 32

250

550

0.098

CH08C06

10 × 100

100

4.0

10

3 / 8

350

770

0.150

CH08C07

11 × 120

120

4.75

11

7 / 16

450

990

0.210

Taros Kami