EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

SNAP HOOK DENGAN SCREW, ZINC PLATED

1) Standar: Kait Spring Snap
2) OEM & ODM Service are offer
3) Perawatan: serelek palsu, cor
4) Bahan: Baja Karbon, Baja Karat 304 / 304L / 316 / 316L
5) Beungeut: Séng Dilapis, Caang; Dicét
6)Special specifications and marks can be made according to  customers requirments
7) Rincian bungkus: Karton Transpor Laut atanapi sakumaha anu anjeun peryogikeun.
8) Kabutuhan khusus palanggan disambut. Tes tés tiasa disayogikeun.
9) Pangiriman Tepat Waktu, Kualitas Tinggi sareng harga Kompetitif, Pelayanan Nyugemakeun

Ngarobih Méja Méja

barang

code

SIZE

 

OL

Kawat Dia.

ngagawekeun

Watesan beban

NW

mm

inci

mm

inci

KG

lbs

KG

CH08D01

6 × 60

60

2.36

6

1 / 4

120

260

0.042

CH08D02

8 × 80

80

3.16

8

5 / 16

230

500

0.090

CH08D03

10 × 100

100

4.0

10

3 / 8

350

770

0.164

CH08D04

11 × 120

120

4.75

11

7 / 16

450

90

0.232

Taros Kami