EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Sambel Kawat Sambel di Galvanis atanapi Henteu Galvanis

1) Item:  Spliced Wire Rope Sling
2) Diameter:  6mm-120mm
3) Safety Factor:   5:1
4) Perawatan permukaan: Galvanis / Henteu Galvanis
5) Panjang Panon: 180mm-2400mm
6) Pangwangunan Inti: Serat Inti / Baja Inti

 

Services urang
 Pasihan jasa pangsaéna sareng anjeun.
1) Dina garis dina 24 jam.
2) Nawiskeun sertipikat ISO9001-2008.
3) Ngumpulkeun sareng nampi saran ti klien kami sareng ningkatkeun produk urang.
4) Pasihan solusi tina patarosan klién urang anu munggaran.
5) Ngadamel produk khusus numutkeun sarat ti konsumén urang.

Ngarobih Méja Méja
Taros Kami