EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Baja stainless steel DIN1480 Turnbuckles

Turnbuckles parantos dianggo dina pangwangunan pesawat. Dina sajarahna,
biplanes bisa ngagunakeun turnbuckles pikeun ngatur tegangan dina struktural
kawat nguatkeun jangjangna. Turnbuckles ogé seueur dianggo dina fléksibel
kabel dina sistem kontrol hiber. Dina dua kasus éta diamankeun
lockwire atanapi klip kawat anu dirancang khusus pikeun nyegah aranjeunna tina
ngarobahna sareng kaleungitan tegangan kusabab geter.

Ngarobih Méja Méja
Kode No. A B C D E WLL
  mm mm mm mm mm ton
CH0242-0005 M5 50 90 8 4 0.05
CH0242-0006 M6 110 172 9 4 0.08
CH0242-0008 M8 110 182 10 6 0.16
CH0242-0010 M10 125 213 14 8 0.25
CH0242-0012 M12 125 238 16 10 0.4
CH0242-0016 M16 170 320 22 13 0.8
CH0242-0020 M20 200 367 24 20 1.2
Taros Kami