EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kabel Stainless Steel

Kawat stainless steel pikeun Redrawing
Bahan: 304, 304L, 316, 316L
Diaméter Kawat: 0.15mm dugi 2.00mm
Aplikasi: Kawat ngariung; Selang fléksibel sareng finewire
Charanteristics: Caang permukaan lemes, saé pikeun redrawing
Pakét: paket gulung, laras karton, atanapi ku sarat konsumén

Ngarobih Méja Méja

Taros Kami