EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Tali Kawat Tahan Karat stainless steel AISI304, AISI316 Pikeun ukuran anu béda

1) Kabel tali rigging nganggo baju baju, sareng thimble
2) Bahan tali kawat: AISI302, 304 atanapi 316
 
Kami tiasa nyayogikeun sabetan tali kawat waja numutkeun sarat konsumén pikeun pangwangunan, bentuk, panjang, pegatna beban Urang tiasa ngahasilkeun tali kawat waja sareng hiji panon lemes atanapi dua panon lemes.
 
Spésifikasi Sling Wire Steel Wire:
1.) Structure: 7X7,7X19,6*12+7FC,6X24+7FC,6*36+FC/IWRC,6X37+FC/IWRC etc
2.) Panjang Produk: Éta saluyu sareng sarat klien.
3.) Paking: tali kawat waja bakal dibungkus ku kotak karton.
Terus kotak-kotakna bakal dibungkus ku palét kayu lapis atanapi peti kai sateuacan dikintun.
4.) Bahan: stainless steel, 304,316, jsb
 
Aplikasi Sling Tali Kawat Stainless Steel:
Iketan tali kawat kami seueur dianggo ku kerekan overhead, winches, crane dina ngangkat, mesin beurat, mesin bangunan, konstruksi, militér, kunci wadah, sareng sajabina 80% tali kawat waja kami ékspor ka Amérika, Kanada, Inggris, Italia sareng sababaraha Nagara Asia. Kualitas sareng harga produk kami kalapa dina pasar luar negeri, sareng tali kawat waja kami parantos asak pikeun dijual ka klien ti pasar anu béda. Upami anjeun pikaresepeun pikeun produk rigging tali kawat kami, punten kersa ngahubungi kami.

Ngarobih Méja Méja

Taros Kami