EN
logologo

facebook LinkedIn youtube Pinterest twitter

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

kategori produk

Tali Kawat & Kabel

Pakakas Rigging

Kawat Tepi Sling

Ranté Industri

Parabot Leungeun & Pakakas Listrik

Angkat Equipment & Asesoris

Bahan Industri berteknologi tinggi

Suku Catur & Motor

Peralatan Industri

Treuk Lampu & Treuk beurat

Bagian Forging CNC khusus

Batré Industrial & Solutoins

Peralatan Rumah Tangga sareng Komérsial

Consumable médis

Kawat Baja Armored Transverse Watertight Composite Cable

4-listrik sareng 4-sinyal Baja Kawat Armored Transverse Watertight Composite Cable Spec.

1. Struktur diagram

Kawat Baja Armored Transverse Watertight Composite Cable

2. Type: HDXUG - 4×2+2×2×0.22


3. Desain kabel

1. Kabel listrik
1.1 Konduktor: nganggo kawat tambaga terdampar  
1.2 Insulation: special high temperature resistant material, heat resistance≥120℃.

2. Kawat sinyal
2 sets, characteristic impedance 100Ω±15Ω;

3. Cabling: tingal inohong.

4. sarung: poliuretan, diaméterna luar nominal: 11.0mm.

5. Lapisan bertulang: nguatkeun ku kawat stainless steel (diaméter luar 1.2mm sareng 1.4mm) dua kali lapisan sabalikna.

6. Cable nominal outer diameter: 16.0mm±0.3mm.

 

• Main applications

Kabel ieu dipaké pikeun catu daya sareng pangiriman sinyal alat-alat jero cai di sagara.

 

• Kaayaan damel

1. Suhu lingkungan damel: -20 ℃ ~ + 80 ℃;
2. radius bending allowable minimum pikeun instalasi nyaéta 10 kali tina diameter luar kabel;

 

• Kinerja téknis

Kinerja listrik

tegangan ngagawekeun

AC500V

Conductor DC resistance (single-wire) (Ω/km)(+20℃)

≤9 (2.0mm2)

≤82 (signal wire)

Insulation resistance (MΩ·km) (DC500V)

≥500

Kakuatan listrik insulasi antara kabel (DC 2000 V, 2min)

Henteu dirusak

Characteristic impedance of signal wire Ω

100Ω ± 15Ω

 

Kinerja mékanis, fisik sareng lingkungan

1

Beurat kabel: sakitar782g / m

2

Breaking force: ≥65kN

3

Safe working load: ≤10kN

 

Perusahaan anjeun nyayogikeun inti kabel, sareng perusahaan kami nyayogikeun kawat stainless steel sareng stranding, harga na,
85 RMB / m
Kawat stainless steel nyaéta: 316 kawat stainless steel

Ngarobih Méja Méja

Kawat Baja Armored Transverse Watertight Composite Cable

 

Kawat Baja Armored Transverse Watertight Composite Cable

Taros Kami