EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung
Platform Pagawean Ditunda Lawu Tinggi Naék Jandéla beberesih Parangkat Ngeureunkeun Platform Parancah Parancah

Konci kaamanan pikeun platform anu ditangguhkeun
Konci kaamanan mangrupikeun alat kaamanan penting tina platform anu ditangguhkeun. Konci kaamanan ieu sacara otomatis bakal ngonci tali kawat dina 100mm upami platform anu digantungkeun murag kusabab pegatna tali gantung atanapi alesan sanésna, Sareng ogé tiasa sacara manual dioperasikeun pikeun ngonci tali kawat nalika gagal tina kerekan atanapi motor.

Kotak Listrik pikeun platform anu ditunda
Dukungan kisaran tegangan khusus 110V-695V, listrik-fase listrik tilu-fase anu aya Schneider controller, merek ageung, aman sareng dipercaya.

Kerekan pikeun platform anu ditangguhkeun

LTD100, 80, 63, 50 ngadopsi sistem kawat "kawat". Casing aluminium anu kuat sareng kuat kalayan beurat maot anu low. Gék sareng drive sheave didamel tina waja anu karasa. Perlindungan motor: Dijagaan kana IP54 salaku standar. Komponén standar mastikeun aksés gampang pikeun sadaya bagian ngagem.

Platform Powered mangrupikeun gaganti Parancah tradisional anu dianggo pikeun pangwangunan jaba, hiasan, beberesih gedong luhur, ngalangkungan mékanisme gantung dina hateup gedong, ngagantung ku tali kawat di sapanjang gedong bangunan, rakitan motor ku dua sisi platform sareng ngajalankeun beban anu di jero platform luhur sareng ka handap. gaduh adaptasi anu kuat pikeun situs konstruksi sareng ogé cocog pikeun aplikasi sapertos pamasangan lift, pengelasan kapal laut di industri pembuatan kapal, beberesih cet dumasar minyak, tank ukuran ageung sareng tinggi liang haseup, pangwangunan bendungan réspérior, pamariksaan, mupus sareng ngalereskeun sasak. Éta ogé tiasa dilarapkeun kana beberesih témbok, pamiaraeun, hiasan, jandéla atanapi kaca beberesih sapertos anu sanésna, pamasangan, pangropéa atanapi gedong luhur karya lukisan permukaan.

Catetan: Platform gantung kaasup kerekan, konci kaamanan, panel kontrol listrik.

bagian séjén
Kabel listrik: Tegangan khusus, panjang numutkeun paménta

Winch: Ngumpulkeun tali kawat anu tiasa dipasang kana mékanisme gantung tina kustomisasi tegangan platform anu ditunda

Tali kaamanan: Gesper kaamanan dina sabuk tiasa dipasang kana tali kaamanan sareng kualitas luhur pikeun mastikeun konstruksi anu aman

Tali kawat waja: Résistansi korosi, tahan maké, kaamanan konstruksi

Pakét: 1-4sét / hiji set pikeun hiji kotak kai-5cbm / diatur ku LCL Langkung ti 5sét I dipak dina palét ku FCL20'container pikeun 8sét kalayan counterweight40'container pikeun 13sét kalayan counterweight

8 sét pikeun hiji wadah 20GP, 14 sét pikeun hiji wadah 40GP

Ngarobih Méja Méja

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

 

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

 

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Platform Ditunda - Kerekan - Kotak Éléktrik - Kunci kaamanan - Mékanisme gantung

Taros Kami