EN
logologo

facebook LinkedIn

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

produk tés

18x19 + Persib 19X7 35X7
Ngarobih Méja Méja

Kawat rpe tina seueur kawat
Kelas kawat mangrupikeun kakuatan pegatna minimum. Peunteun anu paling umum dianggo nyaéta: 1470MPA, 1570MPA, 1670MPA, 1770MPA, 1870MPA, 1960MPA
Main Applications:  For tower crane, port lifting machine,which need non-rotation of wire rope